Bericht versturen
Thuis ProductenLaboratoriummateriaal en Verbruiksgoederen

Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem

Klantenoverzichten
Hoog - de kwaliteitsmachine, het werkt prachtig en stil. de zeer goede dienst.

—— NOCH

Uitstekend Product, populair in het team.

—— Fernando

Ik ben online Chatten Nu

Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem

Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem
Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem

Grote Afbeelding :  Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: HiYi
Certificering: CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: document geval
Levertijd: 15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem

beschrijving
Capaciteit: 12L, Kamer 18L Kamergrootte: Diameter 300mmx640mm
Trommelgrootte: Diameter 260mmx600mm Verdeeltemperatuur: 25 - 80 °C
Water - badtemperatuur: 30 - 80 °C Netto Gewicht: 85KG
Hoog licht:

cultuurmedia voorbereiding

,

12l media voorbereiding

,

media voorbereiding en het uitdelen systeem

De automatische Voorbereiding van het Cultuurmiddel

En het Uitdelen Systeem

 

OVERZICHT

 

De volledig automatische media voorbereider staat u toe om hoogte snel te steriliseren en op elk ogenblik voor te bereiden - kwaliteitsmedia. De petrischaalautomaat biedt de unieke flexibiliteit aan om een brede waaier van vlak bloed, dubbel spleet vlak bloed, standaardbuizen van diverse hoogten en diameters uit te delen en bezet slechts een kleine hoeveelheid ruimte van de laboratoriumbank voor dergelijke het uitdelen.

Het volledig automatische media voorbereiding en het uitdelen systeem bestaat uit een volledig automatisch media voorbereidingsinstrument en een automatische vlakke schotelautomaat.

 

1. Volledig automatisch media voorbereidingsinstrument:
Minimaliseert de ruimte beschikbaar voor opslag van gebeëindigde petrischalen, elimineert de behoefte om de opslag van cultuurbloed te beheren en verzekert hoogte - kwaliteitsmedia homogeniteit. De capaciteit om media snel en zacht te steriliseren en precies parameters zoals tijd, temperatuur en druk te controleren en te beheersen tijdens het sterilisatieprocédé zorgt ervoor dat alle gesteriliseerde producten van dezelfde hoogte - kwaliteit zijn, en zijn intuïtieve grafische interface en programmeerbare functies maken het voor iedereen gemakkelijk om het instrument in werking te stellen.

 

 

2. Automatische vlakke schotelautomaten:
De Automatische Tafelgereedschapautomaat is een compacte en hoogst geautomatiseerde vlakke bloedautomaat die slechts een kleine hoeveelheid laboratorium benchtop ruimte vereist en met zijn eigen verklarende instructies werkt, enkel aangezien alle functies gemakkelijk via een graphical user interface kunnen worden gecontroleerd. Zodra het vlakke bloed het uitdelen proces in werking is gesteld, werkt het volledige systeem regelmatig zonder exploitantinterventie. Het vullende gebied van de automaat is uitgerust met een extern sterilisatielicht om een schoon vullend gebied te verzekeren, en de configuratie van 25 houders van het cultuurbloed per compartiment laat het volledige het uitdelen systeem toe om op een ultra-schone bank worden geplaatst voor het uitdelen van cultuurmedia ervoor zorgen, die dat alle verrichtingen aseptisch zijn.
 

EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN

 

1. Volledig automatisch media voorbereidingsinstrument:

 • Werkende wijzen: met een keus van 2 belangrijke werkende wijzen (standaardwijze en de wijze van de chocoladeagar-agar) en 2 extra wijzen (water - badwijze en sterilisatiewijze) met uw eigen parameters.
 • Middelgrote sterilisatie: waarborgen snelle en zachte voorbereiding van standaard en hoogst gevoelige media.
 • Hoogst veilige exploitatie: alvorens de sterilisatie begint, controleert een programma automatisch de gasstrakheid van het volledige systeem.
 • Snel verwarmend: de efficiënte het verwarmen elementen verzekeren het snelle verwarmen van het middel
 • Betrouwbare sterilisatie: Uitgerust met een krachtige magnetische opruier met regelbare bewegende snelheid en richting ervoor zorgen, die dat de media van verschillende viscositeit kunnen gelijk worden bewogen.
 • Het snelle koelen: het snelle koelsysteem gebruikt een hoogst efficiënte plaatwarmtewisselaar.
 • Aseptische media die uitdelen: staat het grote hulpspuiten gemakkelijke en veilige toevoeging van diverse additieven zoals antibiotica, bloed, de groeifactoren toe, enz.
 • Het registreren van sterilisatiegegevens: Verstrekt de nodig hulpmiddelen voor gegevensregistreren, met inbegrip van sterilisatieparameters, het werk status, enz., en opslag de op lange termijn van steunengegevens.
 • Het schoonmaken en onderhoud: Ingebouwd het schoonmaken programma voor automatische sterilisatie van de kamer, de buizen en de kleppen.

2. Automatische vlakke schotelautomaten:

 • De betrouwbare geautomatiseerde vlakke schotelautomaat waarborgt betrouwbare, onafhankelijke verrichting, met het vlakke bloed die mechanisch door het systeem worden en door een reeks sensoren door het het uitdelen proces wordt gecontroleerd geleid die.
 • De automatische vlakke schotelautomaat wordt volkomen aangepast aan het volledig automatische media voorbereidingsinstrument, toestaand u om 1-45 liter steriele media in één enkele verrichting voor kleine tot middelgrote laboratoria of productie uit te delen.

SPECIFICATIES
 

 

Capaciteit 12L, Kamer 18L
Kamergrootte Diameter 300mmx640mm.
Trommelgrootte Diameter 260mmx600mm.
Sterilisatiemetingen 70 - 130 °C, ontwerptemperatuur: 140 °C
Verdeeltemperatuur 25 - 80 °C
Water - badtemperatuur 30 - 80 °C
Temperatuurnauwkeurigheid 0.1°C
Vochtigheidsexcursie 0.5°C
Tijd plaatsende nauwkeurigheid 1 min.
Maximum werkdruk 2.5 bar.
Ontwerpdruk 4bar.
Het water van de kamersterilisatie Gedeioniseerd zuiver water. Automatisch waterinham (druk niet minder dan 1 bar), hoge en lage waterspiegelalarm
Het koelen waterverbinding diameter van de 2 punten de binnendraad 12 pta aminehoofd.
Doorgevend water Druk niet minder dan 1 barstroomversnelling.
Afvoerkanaalverbinding binnendraaddiameter in 2 delen 12 pta.
Steriliserend staal 1.4301 / 1.4305
Verdeelhaven Twee, geschikt voor diverse het uitdelen vereisten, één waarvan ook voor het aseptische doseren van materialen kan worden gebruikt.
Verdeelslang Binnendiameter 6 mm, dikte 2 mm.
Materiële toevoegingshaven Rechtstreeks en steek 32 mm aan.
Het bewegen Het krachtige magnetische bewegen, hoge snelheid 240 t/min, 120 oneindig veranderlijke t/min met lage snelheid.
Waterkoelingssysteem Met water gekoeld systeem met bijkomende druk om de druk in de kamer tijdens snelle bevochtiging te handhaven.
Veiligheidsmaatregelen Het unieke ontwerp van de dekselinertie, dubbele controle van temperatuur en druk, temperatuur boven 80°C, druk boven 50 mbar, extern deksel kan geen geopend, automatisch sluiten, temperatuur boven 50°C, druk boven 50 mbar zijn, kan het hogere deksel geen geopend, automatisch sluiten zijn om ervoor te zorgen dat het deksel niet toevallig tijdens verrichting zal geopend worden; de over--temperatuurbescherming 130°C, temperatuur overschrijdt de vastgestelde waarschuwing van de temperatuur2.5°c witte actie, stroomuitval van de over--temperatuur de witte actie; verwondt de open Druk van de veiligheidsklep 1,7 bar, ingebouwde veiligheidsklep toevallig niet de exploitant.
Media sonde De cultuurmedia voorbereidingskamer is uitgerust met een flexibele PT-100 temperatuursonde, die overal in de kamer kan worden geplaatst.
Het verwarmen macht 3.6kW
Electrogenvereisten 2 2 0 - 2 4 0V, 50/50Hz, 20A
Afmetingen Lengte 555mm; breedte 700mm; hoogte 980mm
Netto gewicht 85kg.

 

Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem 0

 

Automatisch Cultuur12l Middelgroot Voorbereiding en het Uitdelen Systeem 1

Contactgegevens
Beijing HiYi Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Lisa Niu

Tel.: 86-15699785629

Fax: +86-010-5653-8958

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)