Bericht versturen
Thuis

Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

HiYi Techonology is een professioneel bedrijf van geëngageerd aan de ontwikkeling van de industrie van de gasopsporing, heeft meer dan 15-jaar ervaring in zich het specialiseren in het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de verkoop van gasdetectors.

Met de sterke technische kracht en de economische kracht, ontwikkelt het bedrijf constant nieuwe producten met het internationale geavanceerde technologieniveau.

 

Wij zijn klaar voor het leveren van de professionele en nauwkeurige technische dienst en het ontwerpen van projecten om aan de behoeften van de lokale klant te voldoen. De onafhankelijke technologie van sensoren aan detectors laat ons toe om zich one-stop de oplossingsdienst van de gasopsporing over de hele wereld te veroorloven.

 

Wij concentreren ons altijd op het verbeteren van de communicatie met klanten, het ontwikkelen van internationale samenwerking, en het deelnemen aan de internationale concurrentie door veel professioneel tentoonstellingenjaar over de hele wereld ooit bij te wonen.

 

Onze producten kunnen in High-end de Detector van het Lasermethaan, Binnenlands Gasalarm, Draagbare Gasdetectors, Industriële Vaste Systemen, Gasanalysatoren, evenals gassensoren en zeer belangrijke elementen voor gasopsporing worden verdeeld. De producten hebben de certificaten van Ce, TUV, ATEX, en RoHS, verkregen en wijd op industriële gebieden gebruikt.

 

Rond IOT-de industrie, zullen wij sensoren, intelligente terminal, communicatietechnologie, wolk gegevensverwerking en geografische IOT informatietechnologie samen dicht, een volledige IOT-de industrieketen vestigen combineren.

 

Wij zijn nadruk op de georiënteerde klantenwaarde, combineren behandeling van milieubescherming met energie - de besparingstechnologie, verstrekt perfecte oplossingen voor slimme stad, productieveiligheid, milieubescherming, gezondheid van het levensonderhoud van de mensen. Het creëren van waarde voor klanten is onze voor altijd achtervolging.

Product Certificatiecertificaat

CHINA Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

behulpzame onderneming

CHINA Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bedrijfteam

CHINA Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Ontwikkelingsworkshop

CHINA Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Vrachthuis

CHINA Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 2004, na Senrui en Zetron, hervormen twee generaties van bedrijf, van gas, de invoer van het laboratoriumtestmateriaal, in productieonderzoek en ontwikkeling, de uitvoer. Wij verstrekken one-stop gas en laboratoriummateriaal testende oplossingen, geëngageerd om uitstekende kwaliteit, betaalbare prijs uit China, aan de wereld te brengen.

CHINA Beijing HiYi Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Beijing HiYi Technology Co., Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : HiYi/BW/Honeywell

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 70% - 80%